Meetings en events

SHIP is volledig ingespeeld op ondernemingen, zakelijke netwerken en overheden die meetings en events willen houden in een industriële omgeving waar sprake is van innovatie. Bovendien kan een bezoek aan SHIP altijd worden gecombineerd met een rondleiding door de sluishaven-experience en een bezoek aan de grootste zeesluis ter wereld. 

VIP-room
SHIP is een ontmoetingsplaats voor ondernemende mensen. Hier ervaar je de regionale ontwikkelingen en de kansen die er zijn voor beroepen in de havensector. Je kunt vergaderen, lunchen en borrelen. Een product presenteren in de VIP-room of in de filmzaal of een workshop organiseren. 

Lunchen met klanten
Individueel bezoek of een afspraak met klanten? Je kunt altijd binnenlopen en een kop koffie drinken of lunchen met uitzicht op het sluishavencomplex. Als je meer plannen hebt, maken we graag een programma op maat. De zalen, de catering, rondleiders en gespreksleiders; wij hebben het in huis en denken graag met je mee. Bekijk hier alvast de arrangementenlijst.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met onze locatie manager Esther Zwiers via 0255 – 516 254 of stuur een mail naar info@ship-info.nl.