Sales en Marketing medewerker

SHIP
Sluis Haven Informatie Punt (SHIP) in IJmuiden is een expositie over de bouw van de grootste zeesluis ter wereld en de ontwikkelingen in het Noordzeekanaalgebied. In de eerste twee jaar brachten al ruim 75.000 mensen een bezoek. SHIP wil dit succes voortzetten door het team te versterken met een Sales en Marketing Medewerker.

Bijna twee jaar geleden openden wij onze locatie, waar we jaarlijks minimaal 35.000 bezoekers verwachten. Waar jong en oud kan zien, doen en beleven. SHIP is een echte ontmoetingsplaats voor ondernemende mensen. Je kunt vergaderen, lunchen en borrelen. Een presentatie houden of een workshop organiseren. En natuurlijk ook de expositie bezoeken met relaties of werknemers en genieten van een fascinerend maritiem uitzicht vanuit het restaurant, VIP lounge of dakterras.

De moderne faciliteiten en vrije toegankelijkheid van SHIP bieden kansen tot het innoveren en professionaliseren van onze activiteiten. De unieke locatie gelegen aan de toegangspoort van het Amsterdam Noordzeekanaal gebied biedt tevens uitzicht op de bouw van de grootste zeesluis ter wereld.  (Doordat SHIP zich aan de poorten van de haven van Amsterdam bevindt en het zicht biedt op de bouw van de grootste zeesluis ter wereld maakt het een unieke locatie. )

Sales en Marketing Medewerker (16-24 uur)
SHIP zoekt een Sales en Marketing Medewerk(st)er die zelf startend is, deuren opent en verantwoordelijkheid neemt voor het aantrekken van nieuwe bezoekers zoals bedrijven, overheden, toeristen en scholen.  De focus zal zich voornamelijk richten op de zakelijke markt.

Deze persoon is ( mede) verantwoordelijk voor de exploitatie van de expositie, horeca, zaalverhuur, arrangementen en de continue optimalisering hiervan.  Ook de marketing activiteiten, voornamelijk het actief onderhouden van de social media, website en pr vallen onder het takenpakket.

Je ontwikkelt plannen die SHIP verder positioneert in de markt voor musea, zaalverhuur en arrangementen. Je professionaliseert dit in samenwerking met de locatiemanager en ontwikkelt aantrekkelijke, onderscheidende proposities.  

Je rapporteert aan de locatiemanager en wordt onderdeel van een klein hecht team dat met elkaar SHIP naar een hoger niveau tilt.

Vereiste kennis, ervaring en vaardigheden
– Relevante kennis en ervaring op het gebied van commerciële dienstverlening communicatie en marketing (online media), in een leisure omgeving
– Visie op de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen in de exploitatie van een expositie
– HBO werk- en denkniveau.
– Afkomstig uit de regio
– Commerciële economie of marketinggerichte opleiding
– Kennis van grafische vormgeving is een pre

Wat bieden we jou?
Naast passende arbeidsvoorwaarden bieden wij je een werkomgeving met ruimte voor talent, creativiteit en persoonlijke groei. Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving van onze inspirerende locatie. 

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Marije Moerman, marije@ship-info.nl. Voor eventuele vragen kun je Marije bereiken via dit mailadres of telefoon 0255-516254. Nadere info over SHIP vind je op www.ship-info.nl.