SHIP is vanaf 1 juni 12.00 uur weer dagelijks geopend voor bezoekers. Voorlopig is het alleen mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken door van te voren toegangskaarten te kopen en alleen de maand juni te boeken. De kosten voor een toegangskaart zijn € 5,00 pp inclusief een persoonlijke rondleiding en een consumptie achteraf in ons restaurant. Het is niet mogelijk zelfstandig door de expositie te lopen i.v.m. de 1,5 meter maatregel.
Een bezoek is eenvoudig te reserveren via de volgende link: klik hier. Kies een datum en tijdsblok. Op deze manier wordt grip gehouden op het aantal bezoekers dat tegelijkertijd (8 bezoekers per tijdsblok) in SHIP aanwezig is.

Tijdsblokken die beschikbaar zijn. Wij vragen iedereen zich strikt aan de tijdsblokken te houden:
10.00 – 12.00 uur
12.15 – 14.15 uur
14.30 – 17.00 uur
NB: Bij reservering wordt naar beschikbaarheid van vrijwilligers gekeken.

Na verzending van het formulier ontvang je ter bevestiging een mail met alle ingevoerde gegevens. Deze mail dien je te kunnen tonen, geprint of op je mobiele apparaat, als entreebewijs bij de balie. Het is alleen mogelijk om per pin te betalen aan de balie.

Maatregelen bij heropening
Bij de heropening worden extra maatregelen genomen om de veiligheid van bezoekers en het personeel te garanderen. Bij binnenkomst worden bezoekers gevraagd de handen schoon te maken met de desinfecterende gel en handschoenen te dragen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de tentoonstelling het interactieve karakter behoudt. Heb je zelf verkoudheidsklachten en/of koorts op de dag van bezoek, dan raden we je ten sterkste af om naar het museum te komen.