Na de mooie expositie van Thijs Zwart, zal er vanaf woensdag 1 mei 2019 een nieuwe foto expositie van Ed Seeder geëxposeerd worden in het restaurant van SHIP. De nieuwe expositie bestaat uit foto’s van de grote zeevaart, gefotografeerd op locaties zoals in de sluizen van IJmuiden en de havens van Amsterdam.

De voordelen van digitale opnames, volgens fotograaf Ed Seeder, of juist analoog op grote formaten met scans van onbeperkte resoluties geven geweldige beelden. Ed Seeder was tijdens zijn werkbare periode een begrip en gespecialiseerd in het maken van foto’s op uiteenlopende locaties zoals gas winlocaties, industriële- en petrochemische  bedrijven, aan boord van schepen en haven faciliteiten, maar bouwprojecten en architectuur was ook zijn werkgebied. Dankzij het gebruik van panoramacamera’s heeft hij bredere beelden gemaakt die een rijk beeld geven aan projecten in waterbouw, havens, landschappen en de maritieme sector.  

De passie voor fotografie is er nog steeds en daarom exposeert de inmiddels gepensioneerde Ed Seeder met veel plezier vanaf woensdag 1 mei tot en met donderdag 1 augustus 2019 met zijn maritieme en havenfoto’s in het restaurant van SHIP.