Na de eerste foto expositie en de eerste kunstexpositie bij SHIP, zal vanaf 30 juli 2018 de derde expositie als foto expositie bij SHIP plaatsvinden. Deze keer betreft het een expositie van fotograaf Henk Honing. De in Heemskerk woonachtige Henk Honing is een veelzijdig fotograaf. Henk is sinds 1971 actief in professionele industrie en luchtfotografie. Waarvoor hij de halve wereld heeft afgereisd om fotografieopdrachten in de offshore en andere industrietakken uit te kunnen voeren. Later heeft hij zich nog toegelegd op het maken van bedrijf video producties. Door de jaren heen heeft hij een schat aan beeldmateriaal bij elkaar geschoten.

Nu Henk geniet van zijn pensioen kan hij zijn werk als bevlogen fotograaf uiteraard niet loslaten. Daarom zal hij met zijn luchtfotografie een expositie houden in het restaurant bij SHIP. De expositie zal bestaan uit luchtfoto’s van het Noordzeekanaalgebied. Hij geniet nog volop van het fotograferen en wil daarom de bezoekers van SHIP verrassen met de spectaculaire luchtbeelden van het Noordzeekanaalgebied. De expositie zal lopen van 30 juli tot 27 oktober 2019. Uiteraard zijn de foto’s die getoond worden te koop.

Het team van SHIP nodigt u van harte uit aan de Noordersluisweg 1 in IJmuiden, om de expositie van deze gepassioneerde fotograaf te komen bekijken. De expositie is net als SHIP, 7 dagen in de week van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en is vrij toegankelijk.