Route

..

Via Velsen-Noord
SHIP is via Velsen-Noord met alle motorvoertuigen en per fiets te bereiken. Komend met de auto rijd je vanuit het zuiden door de Velsertunnel en verlaat je de snelweg bij Beverwijk (afslag N197). Volg daarna de borden Tata Steel tot het einde van de Wenckebachweg. Ga daar linksaf de Staalhavenweg op. Komend vanuit het noorden verlaat je de snelweg bij afslag Beverwijk (2) en volg daarna dezelfde route als hierboven.  

Via Velsen-Zuid
Vanuit Velsen-Zuid is SHIP op dit moment alleen per fiets of lopend te bereiken. Het is ook mogelijk om de Watertaxi IJmuiden te nemen naar SHIP. Klik hier voor meer informatie over de vertrektijden van vervoer over water.

Binnen afzienbare tijd is de sluishavenroute weer vanaf beide zijden zowel per auto als fiets bereikbaar. Voor de snelste route volg de instructies hierboven.

Fietsknooppunt nummer 961
GPS 52.469099 4.603356

Openingstijden
Let op! Op zondag 13 februari is SHIP gesloten.
SHIP is iedere woensdag t/m vrijdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Speciale openingstijden
Voor arrangementen zijn andere openingstijden mogelijk, neem hiervoor contact op met onze medewerkers. SHIP is toegankelijk voor mindervaliden. Honden zijn niet toegestaan (geleide- en hulphonden wel).