Wat is SHIP?

SHIP vertelt je alles over de bouw van de grootste zeesluis ter wereld en de laatste  ontwikkelingen in de vierde zeehaven van Europa Amsterdam. Daarnaast worden de havens van IJmuiden, Beverwijk en Zaanstad belicht. Tegelijkertijd informeren we je interactief over wonen, werken, leren en recreëren in het Noordzeekanaalgebied. Het uitzicht dat SHIP je biedt vanuit de brasserie op de tweede etage of de rooftop van het pand is adembenemend. Schepen zo groot als flatgebouwen passeren dagelijks het sluiscomplex. De Zeesluis IJmuiden bevindt zich letterlijk op loopafstand van het SHIP.

Het interactieve verhaal over de grootste sluis ter wereld en de vierde zeehaven van Europa verpakt SHIP in een gratis toegankelijke experience voor jong en oud. Maar we raden je bij voorbaat aan een rondleiding te boeken met één van onze gidsen. Pas dan komt het verhaal van de bouw van Zeesluis IJmuiden en het Noordzeekanaalgebied echt tot leven! En dat voor slechts € 5.00 p.p.

Brasserie with a view
De brasserie van SHIP is dè plek in het gebouw waar je onder het genot van een heerlijke lunch, kop koffie of een (fris)drankje kunt genieten van de haven en alle nautische activiteiten. We ontvangen hier individuele gasten en groepen met een reservering. Ook bedrijven zijn welkom in SHIP, waarvoor er speciale arrangementen zijn. Interesse om met een (zakelijke) groep naar SHIP te komen (met of zonder catering?) Vraag naar de mogelijkheden en vergaderfaciliteiten via info@ship-info.nl of bel ons op 0255 516 254.

Nieuwsgierig naar de bouw van de grootste zeesluis van de wereld? Wilt u meer weten over de activiteiten in de havens van Amsterdam en IJmuiden? Heeft u interesse in ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid in de bedrijven langs het Noordzeekanaal? Kom dan naar SHIP, Sluis Haven Informatie Punt.