Rondleiding boeken

 SHIP is tot en met 30 september 2022 voor individuele bezoekers en groepen geopend van woensdag t/m vrijdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Het bezoeken van de experience kan op twee manieren: op eigen gelegenheid of met één van onze rondleiders als je die 24 uur van te voren boekt en minimaal 12 jaar bent. 

Je bezoek aankondigen of 24 uur van te voren een rondleiding boeken doe je eenvoudig door een mail te sturen naar info@ship-info.nl. Naast de reguliere rondleiding kun je vanaf mei iedere zondag om 12:00 uur een bezichtigingstour naar Zeesluis IJmuiden boeken. De kosten voor deze tour zijn € 7,50 per persoon

Beschikbare tijdblokken
De beschikbare tijdblokken waarop de reguliere rondleiding met een gids kan worden geboekt zijn 11.00 en 14.00 uur. De kosten voor een rondleiding met een gids zijn € 5,00 per persoon.

Fietstour over het ontstaan van IJmuiden
Vanaf juni kun je weer een fietstour, met eigen fiets,  boeken bij SHIP. Vanaf 4 personen, iedere donderdagochtend en zondagochtend om 10:30 uur bij het vertrekpunt Beeckestijn in Velsen-Zuid. Hier staat onze gids Rien Rolvink voor je klaar. Na de fietstour kun je afrekenen bij de informatiebalie van SHIP. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Deze tour dien je 48 uur van te voren te reserveren via info@ship-info.nl.  

Afrekenen
Je kunt uitsluitend elektronisch betalen bij ons aan de balie en bij de brasserie.